Πως θα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ο Ενσούε στο ΔΣ ΑΠΟΕΛ…

Πως θα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ο Ενσούε στο ΔΣ ΑΠΟΕΛ…

Μετά και τον μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του Ενσούε από τον ΑΠΟΕΛ είναι λογικό να… απαντήσει και ο 29χρονος μπακ. Θα διεκδικήσει όλο το συμβόλαιο του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Από την στιγμή που είναι μονομερής ο τερματισμός ίσως να υπήρξε και σκοπιμότητα πίσω από την κίνηση του να μην παρουσιαστεί για απολογία. Κάτι θα του είπε ο δικηγόρος και ο μάνατζερ του και μάλιστα όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, ο 29χρονος Ισπανός θα κινηθεί νομικά εναντίον του ΑΠΟΕΛ και θα διεκδικήσει να πληρωθεί το συμβόλαιο που είχε, δηλαδή ακόμη 15 μηνιάτικα!

Ποιος θα δικαιωθεί σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αν και έχει αρκετά εναντίον του ο Ενσούε, όμως το θέμα σίγουρα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE