Ολοκλήρωσε ενόψει Ομόνοιας ο Απόλλωνας – Χωρίς ΟΚΤΩ η αποστολή!

Ολοκλήρωσε ενόψει Ομόνοιας ο Απόλλωνας – Χωρίς ΟΚΤΩ η αποστολή!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα, ενόψει του Σαββατιάτικου (02/03, 18:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια στο Τσίρειο, για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σελίμοβιτς, Μάρκοβιτς, Καραγιόλ, Κερμπρ, Στυλιανού, Ψύχας, καθώς και οι τιμωρημένοι λόγω κίτρινων καρτών, Μπρου και Ουεντραόγκο.

Πολλά τα προβλήματα για τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος όμως έχει συνηθίσει φέτος να βλέπει γεμάτο το απουσιολόγιο του, γι΄ αυτό και δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα, αφού έχει βάθος στον πάγκο και ποιοτικό ρόστερ, που του επιτρέπει να καλύπτει τα κενά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία

Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία

Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE