Το επίσημο μήνυμα για το πρώτο ντέρμπι της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος – «Ασπίδα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το επίσημο μήνυμα για το πρώτο ντέρμπι της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος – «Ασπίδα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μήνυμα από την ΑΕΚ αναφέρει: 

«Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο AEK ARENA, στο πρώτο από τα δέκα ντέρμπι που ακολουθούν για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν δυναμικά και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας με τον τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν. Μοναδική ασπίδα προστασίας της ομάδας μας είναι ο κόσμος της.

Η προπώληση των πακέτων εισιτηρίων για τα παιχνίδια των πλέι-οφ, συνεχίζεται τόσο ηλέκτρονικά, όσο και από τα Γραφεία του Σωματείου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE