ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Έσβησε» βρέφος στο Μακάριο Νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Έσβησε» βρέφος στο Μακάριο Νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Πέμπτης 28/2 βρέφος 13 μηνών στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες με λοίμωξη του αναπνευστικού «χτυπημένο» από τον ιό RSV.

Από την Τετάρτη 27/2 η κατάσταση της υγεία του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην εντατική μονάδα παίδων του Μακάριου Νοσοκομείου.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών το 13 μηνών κοριτσάκι «έσβησε» αφού επηρεάστηκε η καρδιακή του λειτουργία.

O Aναπνευστικός Συγκυτιακός Ιός, όπως είναι το πλήρες, ελληνικοποιημένο όνομά του, ταλαιπωρεί μικρούς και μεγάλους, αλλά έχει μια… προτίμηση σε βρέφη, παιδιά και πρόωρα μωρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE