ΛΑΡΝΑΚΑ: Έρευνες σε οικία αξιωματικού της Αστυνομίας – Δουλεύει στο αεροδρόμιο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έρευνες σε οικία αξιωματικού της Αστυνομίας – Δουλεύει στο αεροδρόμιο

Αξιωματικός της Αστυνομίας που εργάζεται στην υπηρεσία που είναι επιφορτισμένη με την τήρηση της ασφάλειας στο αεροδρόμιο Λάρνακας, έχει τεθεί υπό σύλληψη.

Ο εν λόγω αξιωματικός ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για αφρικανική χώρα, στην οποία μετέβαινε πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, κινώντας υποψίες.

Η υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας («αδιάφθοροι»), τον σταμάτησε και διενήργησε έρευνα στις αποσκευές του, λίγο πριν τις παραδώσει για να ταξιδέψει.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, ερευνούν και την οικία του αξιωματικού, ο οποίος έχει τεθεί υπό σύλληψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE