ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητεί τον 27χρονο Μάριο η Αστυνομία-Φέρεται να έβαλε φωτιά σε υποστατικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητεί τον 27χρονο Μάριο η Αστυνομία-Φέρεται να έβαλε φωτιά σε υποστατικό

Έδωσε τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα η Αστυνομία σε μια προσπάθεια να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Η Αστυνομία καταζητεί τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΑΙΝΤΖΗ, 27 ετών από Ελλάδα, κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού συνεργείου επιδιόρθωσης οχημάτων στη Βιομηχανική Περιοχή Λακατάμιας, αδίκημα που διαπράχθηκε γύρω στις 03:10  τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/3.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE