ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον βρήκε στο κελί η πρώτη του μήνα - Λιώμα στο ποτό ο 49χρονος οδηγός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τον βρήκε στο κελί η πρώτη του μήνα - Λιώμα στο ποτό ο 49χρονος οδηγός

Με ποσότητα αλκοόλης στον οργανισμό του, σχεδόν πέντε φορές υψηλότερη του κανονικού, εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα να οδηγεί 49χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας.

Το αυτοκίνητο του 49χρονου, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, γύρω στις 12.10π.μ. της Παρασκευής (1/3), στη λεωφόρο Δημοκρατίας στον Άγιο Δομέτιο.

Στον οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με θετική ένδειξη.

Ακολούθως ο 49χρονος υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη τα 90μg%, αντί 22μg%.

Ο 49χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE