LIFESTYLE

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε με πόσες γυναίκες έχει… κοιμηθεί- VIDEO

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε με πόσες γυναίκες έχει… κοιμηθεί- VIDEO

«Περίμενε, πρέπει να υπολογίσω…»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Μετά από πολλά χρόνια, ο Αλέξης Γεωργούλης συναντάται ξανά με τον Γρηγόρη. Ο ηθοποιός μιλάει για την καριέρα του στο εξωτερικό, το ατύχημα με τη μηχανή που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή και τη  σχέση του με τις γυναίκες.

Επιπλέον, μιλά και για τη πολυσυζητημένη παράσταση που πρωταγωνιστεί, το «Ζητείται Ψεύτης», και στέλνει ένα δημόσιο μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή. Τέλος, o Αλέξης Γεωργούλης συναντά τις «Μύγες» κι εκείνες τον ρωτούν με πόσες γυναίκες έχει συνευρεθεί. Τι απάντηση δίνει εκείνος;

«Περίμενε, πρέπει να υπολογίσω. Επειδή είμαι δυσλεκτικός, είμαι πάρα πολύ κακός στην αριθμητική, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Δεν μπορώ να μετρήσω. Ο μοναδικός αριθμός που δεν μπερδεύομαι είναι το 69»!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top