Αν είναι δυνατόν: Δηλητηρίασε τη γάτα της, βάφοντάς την ροζ!

Αν είναι δυνατόν: Δηλητηρίασε τη γάτα της, βάφοντάς την ροζ!

Ήθελε να την κάνει ατραξιόν για το πάρτυ που διοργάνωσε

Η Έλενα Λενίνα, είναι Ρωσίδα συγγραφέας και έχει προκαλέσει σοκ στη κοινή γνώμη της χώρας τις τελευταίες ώρες. Ο λόγος είναι το γεγονός πως η γάτα της πέθανε από δηλητηρίαση στο αίμα της, μετά το πάρτι στο οποίο η Λενίνα την είχε βάψει ροζ!

Η Ρωσίδα, είχε τη φαεινή ιδέα, να μετατρέψει το κατοικίδιό της σε ατραξιόν του πάρτι που έκανε τον περασμένο Σεπτέμβρη, στο οποίο χρησιμοποίησε τοξική ροζ βαφή για να του αλλάξει χρώμα. Σύμφωνα με κτηνιάτρους, μεγάλο ποσοστό της βαφής, πέρασε από το τρίχωμα του άτυχου ζώου στο αίμα του, και αυτό εν τέλει απέβη μοιραίο.

Παρ' όλα αυτά η Λενίνα, αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη, στο Instagram, πως τη βαφή την έκανε ένας εξειδικευμένος κομμωτής και πως το γατάκι έδειχνε υγιές και κεφάτο, λίγο μετά το πάρτι, όταν και το έδωσε σε νέο ιδιοκτήτη.

Η 35χρονη συγγραφέας, ισχυρίστηκε πως, κτηνίατρος, της είπε ότι η βαφή δεν θα έκανε κακό στο κατοικίδιό της και πως η ροζ βαφή επιλέχτηκε ειδικά για το γεγονός πως είχε ευεργετικές ιδιότητες για το τρίχωμα του ζώου.

Το κακό όμως έχει ήδη γίνει, καθώς το γατάκι πέθανε πριν λίγες μέρες, κάτι που έχει οδηγήσει αρκετούς να κριτικάρουν σκληρά αυτό το εγχείρημα της Λενίνα, ενώ κάποιοι έχουν αρχίσει, διαδικτυακά, να μαζεύουν υπογραφές για να ζητήσουν από την αστυνομία να ερευνήσει το συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.