Οριστικά στο ΟΑΚΑ η Εθνική Ελλάδας – Αρνητική απάντηση από τον Ολυμπιακό στην ΕΠΟ για «Καραϊσκάκη»

Οριστικά στο ΟΑΚΑ η Εθνική Ελλάδας – Αρνητική απάντηση από τον Ολυμπιακό στην ΕΠΟ για «Καραϊσκάκη»

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα φιλοξενήσει τους δύο πρώτους εντός αγώνες της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε Ιταλία και Αρμενία τον Ιούνιο. Αρνητική ήταν η απάντηση που εισέπραξε στο αίτημα για το «Γ. Καραϊσκάκης».

Το ΟΑΚΑ θα είναι τελικά η έδρα της Εθνικής στα δύο πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020, απέναντι σε Ιταλία και Αρμενία που είναι προγραμματισμένα τον προσεχή Ιούνιο.

Το Παγκρήτιο Στάδιο, που θα φιλοξενήσει τα εντός έδρας παιχνίδια των προκριματικών δεν θα είναι έτοιμο τόσο σύντομα, αφού απαιτούνται αρκετές εργασίες βελτίωσης και έτσι η ΕΠΟ αναζήτησε εναλλακτική λύση.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, προσπάθησαν να πάρουν το «οκ» για το «Γ. Καραϊσκάκης» το οποίο αποτελεί και επιθυμία των διεθνών, αλλά η απάντηση που εισέπραξαν από την «Καραϊσκάκης ΑΕ» ήταν αρνητική.

Επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός απέρριψε το αίτημα της εθνικής ομάδας για χρήση της έδρας του, με αποτέλεσμα στην ΕΠΟ να στραφούν ξανά στην… αναγκαστική λύση του ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο ματς που έδωσε η Εθνική στο φαληρικό γήπεδο ήταν απέναντι στην Κροατία στις 11 Δεκεμβρίου του 2017, στο επαναληπτικό μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο (0-0).

Η ΕΠΟ τότε ως λόγο είχε επικαλεσθεί το υψηλό τίμημα που καταβάλει, αλλά και τα γενικότερα κόστη για τη χρήση του «Καραϊσκάκη».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE