ΚΥΠΡΟΣ

Ο Απόλλωνας το ΑΠΟΕΛ και ο Ποτέ

Ο Απόλλωνας το ΑΠΟΕΛ και ο Ποτέ

Στα 332 ανήλθε ο αριθμός των τερμάτων που σημειώθηκαν στις 22 αγωνιστικές της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.Ο απολογισμός αυτός, μας δίνει ένα μέσο όρο 15,09 τερμάτων ανά αγωνιστική ενώ ο μέσος όρος επίτευξης τερμάτων ανά αγώνα ανήλθε στα 2,51.

 

Η πιο παραγωγική αγωνιστική ήταν η 13η στην οποία σημειώθηκαν 24 τέρματα. Τα λιγότερα τέρματα σημειώθηκαν στην 9η αγωνιστική, μόλις 8.

Ο δεύτερος γύρος ήταν πιο παραγωγικός από τον πρώτο γύρο. Στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές σημειώθηκαν 160 τέρματα και στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές σημειώθηκαν 172 τέρματα.

Την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος τη διαθέτει η πρωτοπόρος ομάδα του Απόλλωνα με 49 τέρματα ενώ ακολουθεί με 41 τέρματα η ΑΕΚ Λάρνακας.

Τα λιγότερα τέρματα, 13, τα έχει πετύχει ο Οθέλλος Αθηαίνου ενώ 14 τέρματα πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Κατωκοπιάς.

Την καλύτερη άμυνα τη διαθέτει το ΑΠΟΕΛ με 13 τέρματα παθητικό ενώ τα περισσότερα τέρματα, 42, τα έχει δεχθεί η Αγία Νάπα.

Σε ατομικό επίπεδο, τα περισσότερα τέρματα, 15, τα έχει πετύχει ο Μίκαελ Ποτέ της Ομόνοιας και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ. Την πρώτη πεντάδα των σκόρερ συμπληρώνουν ο Ονίλο του Ερμή και ο Παπουλής του Απόλλωνα με 11 τέρματα ενώ από 9 τέρματα έχουν πετύχει ο Ανδρέας Μακρής της Ανόρθωσης και Γκιέ του Απόλλωνα.

www.cfa.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top