Power Of Love: «Χαμός» με το σάλο που ξέσπασε- Η Κατερίνα θα κινηθεί νομικά κατά του Αντώνη

Power Of Love: «Χαμός» με το σάλο που ξέσπασε- Η Κατερίνα θα κινηθεί νομικά κατά του Αντώνη

Αντώνη Χρόνη και τα όσα είπε σε πρόσφατο live του για εκείνη, έγινε η κατά τα άλλα πολύ ήρεμη και γλυκιά Κατερίνα Σαββοπούλου. Συγκεκριμένα o 20χρονος που αποχώρησε την Κυριακή από το Power of Love, υποστήριξε πως η Κατερίνα κανόνισε συνάντηση με παίκτη των ανδρών κρυφά.

«Είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Είχε έρθει ο συγκεκριμένος παίκτης και μου έδειχνε μηνύματα θαυμαστριών. Όταν μου έδειχνε τη συνομιλία του με μια κοπέλα, για κακή του τύχη, βλέπω από πάνω μήνυμα από την Κατερίνα που έλεγε “Τι ώρα λες να βρεθούμε;”. Ήταν συγκεκριμένες οι λέξεις. Δεν μπορώ να πω το όνομα του παίκτη» ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Χρόνης.

Η Κατερίνα Σαββοπούλου αποκάλυψε μέσω των instastories πως ετοιμάζεται κινηθεί νομικά, με την ίδια να γράφει χαρακτηριστικά: «Να σας πω ότι έχω πάρει θέση και θα κινηθώ νομικά για το συγκεκριμένο συμβάν. Γιατί είναι ψέματα και είναι ντροπή να προσβάλλουν έτσι, διότι έχουμε και οικογένεια πάνω από όλα».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE