Στο «Ηλίας Πούλλος» ο Παπασταύρου – Τετ α τετ με Αναστασίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο «Ηλίας Πούλλος» ο Παπασταύρου – Τετ α τετ με Αναστασίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε σημερα την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του Σαββατιάτικου (02/03) ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ.

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Κυπριοαμερικανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος τα είπε με τον Ελλαδίτη τεχνικό, Γιάννη Αναστασίου, ενώ όπως βλέπουμε και στο φωτορεπορτάζ που δημοσίευσε το γραφείο Τύπου του «τριφυλλιού», μίλησε και με τους παίκτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE