Ελληνική εταιρεία δίνει μπόνους αξίας 1 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους της

Ελληνική εταιρεία δίνει μπόνους αξίας 1 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους της

Μπόνους συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ, σε μετοχές, προσφέρει στους εργαζόμενούς της η εταιρεία Παπαστράτος.

 

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, με τον τρόπο αυτό επιθυμεί να επιβραβεύσει το προσωπικό της για την εξαιρετική απόδοση και τα πολύ θετικά αποτελέσματα του 2018, στον εμπορικό τομέα, καθώς και για τον επιτυχημένο μετασχηματισμό του εργοστασίου σε αποκλειστικό κέντρο παραγωγής ράβδων θερμαινόμενου καπνού για το νέο καινοτόμο προϊόν, το IQOS.

Κάθε ένας εργαζόμενος, μόνιμος ή συμβασιούχος, που εργάστηκε στην εταιρεία για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών, εντός του 2018, θα πάρει μετοχές αξίας άνω των 1.000 ευρώ, της μητρικής εταιρείας Philip Morris International, ανεξάρτητα με τη θέση, το μισθό ή την προϋπηρεσία. 

Από το μπόνους θα εξαιρεθούν τα μέλη της διοίκησης, διαθέτοντας τα μερίδια των μετοχών τους στους υπόλοιπους εργαζόμενους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE