Power of Love: Τα απίστευτα καρφιά του Αντώνη για τη σχέση Τζόνι-Νέρτζη

Power of Love: Τα απίστευτα καρφιά του Αντώνη για τη σχέση Τζόνι-Νέρτζη

Ο Αντώνης Χρόνης είναι ένας από τους δυο παίκτες που αποχώρησε την Κυριακή 2 από το Power of Love, ενώ λίγη ώρα μετά, κάλεσε μάλιστα τους διαδικτυακούς του ακολούθους να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στο ριάλιτι της αγάπης. Ο 20χρονος σε βίντεο που ανέβηκε στο youtube από το lifestyleGreece, κάνει απίστευτες αποκαλύψεις για τη σχέση του Τζόνι Αμπατζόπουλου και της Μαργαρίτας Νέρτζη.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Χρόνης ερωτηθείς αν πιστεύει ότι το ζευγάρι είναι αληθινό, δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του είναι «ψεύτικο», ενώ από τον διάλογο άφησε να εννοηθεί πως η Νέρτζη είναι λεσβία. Ο ίδιος μάλιστα χρησιμοποίησε ως επιχείρημα τον ρόλο που είχε σε παλιότερο βίντεο κλιπ που κυκλοφορεί στο youtube η Μαργαρίτα Νέρτζη στο οποίο έπρεπε να φιλήσει μια γυναίκα.

«Δεν το λέω εγώ. Το λέει όλος ο κόσμος. Μπείτε και δείτε το βίντεο» ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Χρόνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.