Ο Βαράν «ΤΡΟΜΑΞΕ» το Instagram με το τραυματισμένο του γόνατο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βαράν «ΤΡΟΜΑΞΕ» το Instagram με το τραυματισμένο του γόνατο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ραφαέλ Βαράν χτύπησε στο ντέρμπι Ρεάλ – Μπαρτσελόνα και «ανέβασε» φωτογραφία με θέα το τραυματισμένο γόνατό του (PHOTO).

Τα… παράσημα από το «κλάσικο» με την Μπαρτσελόνα δημοσιοποίησε ο Ραφαέλ Βαράν στο Instagram. Ο Γάλλος στόπερ, μετά το ματς και την ήττα με 3-0, «ανέβασε» μία φωτογραφία που δείχνει σε τι κατάσταση ήταν το γόνατό του.

Δύο βαθιά κοψίματα στο πόδι του Μαδριλένου τρομάζουν στην όψη, ενώ ο ίδιος παρέα με τη photo «κόλλησε» και ένα emoji με θυμωμένη φάτσα και έγραψε hashtag: #aftermatch που σημαίνει «…μετά τον αγώνα…»:

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.