Τρελό ματς στη Φλωρεντία, η πρόκριση στο Μπέργκαμο

Τρελό ματς στη Φλωρεντία, η πρόκριση στο Μπέργκαμο

Η Αταλάντα προηγήθηκε 0-2 και 2-3 στο Artemio Franchi, η Φιορεντίνα ισοφάρισε δύο φορές και η πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia θα κριθεί στη ρεβάνς.

Η Αταλάντα μπήκε φουριόζα στο ματς και απείλησε στο 11′ με τον Ιλισιτς, για να έρθουν δύο γκολ μαζεμένα λίγα λεπτά μετά. Στο 16′ ο Σλοβένος έβγαλε σε θέση για γκολ τον Γκόμες και αυτός έκανε το 0-1, για να ακολουθήσει στο 18′ νέα δημιουργία του Ιλισιτς και εκτέλεση του Πάσαλιτς αυτή τη φορά, από κοντά, για το 0-2! Οι Μπεργκαμάσκι ήλεγχαν την κατάσταση αλλά σιγά-σιγά οι Βιόλα πήραν τα πάνω τους και απάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Με δύο γκολ μαζεμένα δηλαδή. Στο 33′ ο Κιέζα έκλεψε από τον Παλομίνο και νίκησε τον Μπερίσα μειώνοντας σε 1-2, για να έρθει στο 36′ το 2-2 από τον Μπενάσι, μετά την συνεργασία των Κιέζα-Μουριέλ.

Το ματς ήταν ανοιχτό και παρέμεινε τέτοιο και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Αταλάντα να παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 58′ με το σουτ του Ντε Ρουν μετά την απομάκρυνση της άμυνας στην εκτέλεση κόρνερ (2-3). Παρ’ όλα αυτά, η Φιορεντίνα αντέδρασε ξανά και στο 79′ ο Μουριέλ από κοντά, μετά το γύρισμα του Κιέζα, έκανε το 3-3 που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ρεβάνς του Atleti Azzurri d’Italia.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE