ΛΕΥΚΩΣΙΑ; Στην Πανγαία το Hilton έναντι €55 εκατομμυρίων ευρώ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ; Στην Πανγαία το Hilton έναντι €55 εκατομμυρίων ευρώ

Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και η Invel Real Estate ανακοίνωσαν ότι προέβησαν στην υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση του 96,82% των μετοχών της εταιρείας The Cyprus Tourism Development Public Company Limited (CTDC) έναντι συνολικού τιμήματος €54,9 εκατ.

 
H CTDC είναι ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, του μοναδικού ξενοδοχείου 5* στη Λευκωσία της Κύπρου, δυναμικότητας περίπου 300 δωματίων. Η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου έγινε μέσω της Vibrana Holdings Ltd, που ανήκει στην ΠΑΝΓΑΙΑ σε ποσοστό 90% και στον όμιλο Invel κατά 10%, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Εξάλλου, H "MARFIN INVESTMENT GROUP AE ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας για την πώληση του συνόλου των μετοχών που κατέχει η θυγατρική της "MIG LEISURE LTD" στην CTDC προς την Vibrana έναντι τιμήματος €38,64 εκατ.
 
Προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής αποτελεί η λήψη έγκρισης από την Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Κύπρου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE