ΠΑΦΟΣ: Είδε άγνωστους να οδηγούν τα ποδήλατά του που είχαν κλαπεί- Τους ανέκοψε και κάλεσε Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Είδε άγνωστους να οδηγούν τα ποδήλατά του που είχαν κλαπεί- Τους ανέκοψε και κάλεσε Αστυνομία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη 27/2 διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 31χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 26.2.2019 ότι κλάπηκαν δύο ποδήλατα χρώματος κόκκινου με άσπρο και μπλε με άσπρο που βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ, αξίας περίπου 600 ευρώ.

Ο παραπονούμενος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του την ίδια ημέρα αντιλήφθηκε ότι κάποιοι οδηγούσαν τα παραπάνω ποδήλατα. Όπως ανέφερε τους φώναξε να σταματήσουν αλλά αυτοί δεν το έπραξαν .

Ο παραπονούμενος ωστόσο κατάφερε και ανέκοψε τον έναν από τους δύο. Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου τον συνέλαβαν και ακολούθως μεταφέρθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για έναν Γεωργιανό ηλικίας 31 ετών που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γυναίκας ηλικίας 71 ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE