LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026
Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026.

Η κ. Αναστασιάδου αναχώρησε για το Βουκουρέστι νωρίς το απόγευμα, όπου θα λάβει μέρος στην 3η Υπουργική Συνάντηση της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης με θέμα την ψηφιακή Οικονομία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2019, στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας.
Οπως μεταδίδει το ΓΤΠ, η Υπουργός θα εκπροσωπήσει στη συνέχεια την Κύπρο, στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Τηλεπικοινωνιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, την 1η Μαρτίου 2019. Οι Υπουργοί θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, τα θέματα της ψηφιακής ενιαίας αγοράς, της κυβερνοασφάλειας και της τεχνητής νοημοσύνης.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




