ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζητούν 65.000 ευρώ από τον 'Ακτύπητο' - Πάνω από 300 πρόστιμα εναντίον του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζητούν 65.000 ευρώ από τον 'Ακτύπητο' - Πάνω από 300 πρόστιμα εναντίον του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μεγάλο ποσό που καλείται να πληρώσει ο γνωστός πλανοδιοπώλης της Λευκωσίας, ‘Ακτύπητος’ και η ποσότητα εκατοντάδων προστίμων απασχόλησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μέλη του Δήμου Λευκωσίας έχουν εκδώσει πέραν των 300 προστίμων στον πλανοδιοπώλη, αφού όπως ισχυρίστηκαν στην μαρτυρία τους είναι ο μόνος που κινείται στην Λευκωσία με αυτή την ιδιότητα.  

Πλανοδιοπώληση, παράνομη στάθμευση είναι μερικά από τα αδικήματα που αναγράφονται στα εν λόγω πρόστιμα. Μάλιστα όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία με τα πρόστιμα, που το ThemaOnline εξασφάλισε και σας παρουσιάζει, ο Δήμος Λευκωσίας προχώρησε στην έκδοση πέντε προστίμων μέσα σε μία μέρα, με τα δύο εξ αυτών να είναι με διαφορά ενός λεπτού.  

Όπως πληροφορούμαστε ο ‘Ακτύπητος’ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης, λόγω του ότι πλήρωνε 50 ευρώ μηνιαίως για τα πρόστιμα του, κάτι που ο Δήμος Λευκωσίας δεν έκανε αποδεκτό. Για την αποφυλακιση του χρειάστηκε να αυξηθεί η μηνιαία δόση στο διπλάσιο ποσό, δηλαδη στα 100 ευρώ.  

Η υπόθεση συνεχίζει να εκδικάζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με καταθέσεις και αντεξετάσεις μαρτύρων.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE