Ο Πρόεδρος ενημερώνεται από ExxonMobil για τα ευρήματα στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ

Ο Πρόεδρος ενημερώνεται από ExxonMobil για τα ευρήματα στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερωθεί την Πέμπτη 28/02 στις 12 το μεσημέρι για τα ευρήματα στο τεμάχιο 10 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα δεχθεί αύριο, 28 Φεβρουαρίου, στις 12μ, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της εταιρείας ExxonMobil, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Tristan J. Aspray, με σκοπό να ενημερωθεί σχετικά με τα ευρήματα στο οικόπεδο 10 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Στη συνάντηση θα παρευρίσκεται και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, και Βιομηχανίας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE