Ο Πρόεδρος ενημερώνεται από ExxonMobil για τα ευρήματα στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ

Ο Πρόεδρος ενημερώνεται από ExxonMobil για τα ευρήματα στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερωθεί την Πέμπτη 28/02 στις 12 το μεσημέρι για τα ευρήματα στο τεμάχιο 10 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα δεχθεί αύριο, 28 Φεβρουαρίου, στις 12μ, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της εταιρείας ExxonMobil, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Tristan J. Aspray, με σκοπό να ενημερωθεί σχετικά με τα ευρήματα στο οικόπεδο 10 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Στη συνάντηση θα παρευρίσκεται και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, και Βιομηχανίας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

Στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Κύπρου – Κίνας, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κίνας κ. Χαν Τζενγκ, σε συνάντηση που είχαν, στη Νέα Υόρκη.