Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας – Ακινητοποιημένο φορτηγό

Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας – Ακινητοποιημένο φορτηγό

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας.

Κλειστό για μια περίπου ώρα, είναι το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας (κατεύθυνση προς Λευκωσία), από την έξοδο Ζυγίου μέχρι την έξοδο Χοιροκοιτίας.

Το κλείσιμο του εν λόγω τμήματος του δρόμου θεωρείται αναγκαίο για τη μετακίνηση, με γερανό, φορτηγού οχήματος, που ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου.

Η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία, θα διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, από την έξοδο Ζυγίου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.