Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας – Ακινητοποιημένο φορτηγό

Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας – Ακινητοποιημένο φορτηγό

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας.

Κλειστό για μια περίπου ώρα, είναι το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας (κατεύθυνση προς Λευκωσία), από την έξοδο Ζυγίου μέχρι την έξοδο Χοιροκοιτίας.

Το κλείσιμο του εν λόγω τμήματος του δρόμου θεωρείται αναγκαίο για τη μετακίνηση, με γερανό, φορτηγού οχήματος, που ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου.

Η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία, θα διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, από την έξοδο Ζυγίου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.