«Να επιστραφούν στις κοινότητες τα ακίνητα της Συνεργατικής - Οι κάτοικοι τα δημιούργησαν»

«Να επιστραφούν στις κοινότητες τα ακίνητα της Συνεργατικής - Οι κάτοικοι τα δημιούργησαν»

Η Ένωση Κοινοτήτων ζήτησε από την Κυβέρνηση να επιστραφούν στις Κοινότητες τα ακίνητα της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και να αξιοποιηθούν από αυτές ως περιουσία που δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους κατοίκους.

 

Σε ανακοίνωση της, η Ένωση Κοινοτήτων αναφέρει ότι "με μεγάλη ικανοποίηση, ακούσαμε την εξαγγελία του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Αύγουστο του 2018 ότι, τα κτήρια αυτά αλλά και άλλα περιουσιακά στοιχεία, θα επιστραφούν στις Κοινότητες για να αξιοποιηθούν από τις ίδιες".

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».