Μαρία Σολωμού: Φωτογραφήθηκε έγκυος και ημίγυμνη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαρία Σολωμού: Φωτογραφήθηκε έγκυος και ημίγυμνη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μία γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ανάρτησε η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια καλλιτεχνική φωτογράφηση που έκανε πριν από 14 χρόνια με τον Τάκη Διαμαντόπουλο.

Η Μαρία Σολωμού λίγο πριν φέρει στο κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, πόζαρε για τον γνωστό δημοσιογράφο.

«Κάποια μεγάλη κοιλιά…..!!!! Με το πρώτο κλικ …. αυτή η λήψη !!!Απ’ τον αγαπημένο @takis_diamantopoulos_photos καποια 14 χρόνια πίσω, λίγο πριν εκραγώ, φωτογράφιση για το Λευκό Βιβλίο …..I love you Takis» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE