Μαρία Σολωμού: Φωτογραφήθηκε έγκυος και ημίγυμνη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαρία Σολωμού: Φωτογραφήθηκε έγκυος και ημίγυμνη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μία γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ανάρτησε η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια καλλιτεχνική φωτογράφηση που έκανε πριν από 14 χρόνια με τον Τάκη Διαμαντόπουλο.

Η Μαρία Σολωμού λίγο πριν φέρει στο κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, πόζαρε για τον γνωστό δημοσιογράφο.

«Κάποια μεγάλη κοιλιά…..!!!! Με το πρώτο κλικ …. αυτή η λήψη !!!Απ’ τον αγαπημένο @takis_diamantopoulos_photos καποια 14 χρόνια πίσω, λίγο πριν εκραγώ, φωτογράφιση για το Λευκό Βιβλίο …..I love you Takis» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE