'Χάκαραν' δημοτική υπάλληλο του Δήμου Πάφου - Κατηγορείται 51χρονος

'Χάκαραν' δημοτική υπάλληλο του Δήμου Πάφου - Κατηγορείται 51χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα ο κατηγορούμενος σε υπόθεση ηλεκτρονικής εξαπάτησης σε βάρος προσώπων, κάτοικος Πάφου, ηλικίας 51 ετών ο οποίος απήντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

 

Η υπόθεση αφορά παράνομη πρόσβαση σε σύστημα Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

Την παράνομη πρόσβαση στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή της δέχτηκε πρώην δημοτική υπάλληλος του Δήμου Πάφου, την άνοιξη του 2016 , ενώ οι παράνομες προσβάσεις συνεχίστηκαν και εναντίον άλλων προσώπων.

Το δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε την υπόθεση για τις 13.9.2019  στις 10:00 το πρωί για την κατάθεση τεκμηρίων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE