ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΗ: Συνέχισε τα επεισόδια και στο χωριό του ο 18χρονος - Στο νοσοκομείο παραμένουν μαθητής και καθηγητής

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΗ: Συνέχισε τα επεισόδια και στο χωριό του ο 18χρονος - Στο νοσοκομείο παραμένουν μαθητής και καθηγητής

Ο 18χρονος μαθητής, ο οποίος προκάλεσε αναστάτωση και τρόμο στην Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, φαίνεται πως συνέχισε να προκαλεί επεισόδια και όταν έφθασε στο χωριό του την Τρίτη (26/02).  

Επιμέλεια: Γεωργία Παππούτα

Αυτά ανέφερε ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου, Παναγιώτης Λυσάνδρου, μιλώντας στην τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, το πρωί της Τετάρτης (27/02). Μάλιστα ο κ. Λυσάνδρου εξήγησε ότι ο μαθητής έφυγε με λεωφορείο, στο οποίο οι υπόλοιποι μαθητές αρνούνταν να επιβιβαστούν, αφού τρομοκρατήθηκαν από τον 18χρονο και την συμπεριφορά του, που είχε προηγηθεί.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο 18χρονος έστειλε στο νοσοκομείο μαθητή και δύο καθηγητές μετά από πρωτοφανές ξέσπασμα που έκανε ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση. Ο 17χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση διαπιστώθηκε ότι έφερε ήπια κρανιοεγκεφαλική κάκωση και συνεχίζει να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, ενώ ο ένας εκ των δύο καθηγητών κρατείται για νοσηλεία και παρακολούθηση, αφού φέρει κάταγμα ρινικού οστού και θλάση κεφαλής. 

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο 18χρονος μαθητής, βάσει δικαστικού διατάγματος, εξετάστηκε από ψυχίατρο και το βράδυ της Τρίτης (26/02) μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας. 

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου, Παναγιώτης Λυσάνδρου, μετά και το περιστατικό επίθεσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, για άλλη μια φορά. Όπως αναφέρει πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στα θέματα βίαιων περιστατικών στα σχολεία, καλώντας το Υπουργείο Υγείας και τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν ευθύνες.  

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ, τόνισε: “Τα έχουμε πει πολλές φορές: Πρέπει να γίνει κάτι για να ασχοληθούμε;”  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top