Να σφραγίσει ΠΡΟΚΡΙΣΗ μαζί με πολλαπλά οφέλη!

Να σφραγίσει ΠΡΟΚΡΙΣΗ μαζί με πολλαπλά οφέλη!

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει αύριο (27/2) τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» για την φάση των 8 του κυπέλλου Κόκα – Κόλα.

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι καθώς στο πρώτο που έγινε στο Τσίρειο η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ κέρδισε με το καθαρό σκορ 4-0 που της δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για να πάει στα ημιτελικά.

Ο Βόσνιος τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του να έχουν καλή απόδοση και να πετύχουν μια δεύτερη νίκη. Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής φέτος και να δοκιμάσει πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού (δείτε ΕΔΩ) και μέσα σε αυτή είναι και οι Γκοντάλ – Ντα Σίλβα, κάτι που χαροποιεί τον Κέρκεζ καθώς είναι δύο σημαντικές μονάδες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE