ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του 59χρονος άντρας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του 59χρονος άντρας

Τραγικά τα «μαντάτα» για τους οικείους 59χρονου οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης 26/2 είχαν δηλώσει στην Αστυνομία την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του άτυχου άντρα τον αναζητούσαν αφού ο ίδιος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στην Αστυνομία δηλώνοντας τον ως ελλείπον πρόσωπο.

Γύρω στις 19:30 το βράδυ δυστυχώς ο 59χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο ήταν σε λειτουργία σε χωράφι στην περιοχή Αλεθρικού.

Όπως όλα δείχνουν ο άτυχος άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του μετά από κάτι ξαφνικό που του συνέβη με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια.

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή επι της σορού του την Τετάρτη 27/2 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE