ΤΕΛΟΣ η χρονιά για τον Ανδρέα Αργυρού – Όλες οι πληροφορίες

ΤΕΛΟΣ η χρονιά για τον Ανδρέα Αργυρού – Όλες οι πληροφορίες

Ο Ανδρέας Αργυρού πήρε κάποια παιχνίδια φέτος στην Α’ Κατηγορία.

Του Γιώργου Λεωνίδου

Σε συνέχεια του προηγούμενου δημοσιεύματος (δείτε ΕΔΩ) η ιστοσελίδα μας έψαξε περισσότερο το θέμα του μη ορισμού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο νεαρός διαιτητής δεν θα σφυρίξει άλλο παιχνίδι για την χρονιά 2018-2019 και ο λόγος είναι δυσάρεστος. Σε κάποια από τις προπονήσεις που κάνουν οι ρεφ, τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ρήξη χιαστών με τον Αργυρού να έχει ήδη κάνει την επέμβαση και να είναι στα πρώτα στάδια αποθεραπείας του. Αν όλα πάνε καλά ο νεαρός ρεφ θα είναι πίσω στην αγωνιστική δράση σε 7 με 8 μήνες. Πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει και τις αρχές της νέας χρονιάς και προς τα τέλη του 2019 θα μπει σε φουλ ρυθμούς μιας και δεν είναι εύκολο πράγμα να κάνεις μια τόσο σοβαρή επέμβαση στο γόνατο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.