Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί της Τρίτης 26/0 στο Ζακάκι στη Λεμεσό.
Όπως αναφέρεται, 46χρονη υπάλληλος υπεραγοράς, βρισκόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα σε αποθήκη, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων.
Στον χώρο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας όπως και Λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.
Η 46χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




