Όλα ρευστά από την τρίτη θέση μέχρι και την έκτη

Όλα ρευστά από την τρίτη θέση μέχρι και την έκτη

Mικρές οι διαφορές στο πρώτο γκρουπ από την τρίτη μέχρι και την έκτη θέση και όλα είναι ανοικτά για την κατάκτηση μιας θέσης που θα οδηγήσει στην Ευρώπη.

Η Ομόνοια που είναι μπροστά με 39 βαθμούς σίγουρα έχει το πλεονέκτημα αλλά και ο Ερμής που είναι στην έκτη θέση με 35 βαθμούς κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει.

Όπως όλα δείχνουν τα μεταξύ τους παιχνίδια θα είναι αυτά που θα κρίνουν την κατάληψη της τρίτης θέσης

Η βαθμολογία πριν από την έναρξη των αγώνων κατάταξης

ΟΜΟΝΟΙΑ            39

 ΑΕΚ                      39

ΑΝΟΡΘΩΣΗ         38

ΕΡΜΗΣ Αρ            35

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.