Το ΜΕΛΛΟΝ του

Το ΜΕΛΛΟΝ του

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νόρμπερτ Μπάλογκ, ερωτήθηκε, από τη στιγμή που είναι δανεικός από την Παλέρμο, κατά το πόσο έχει σκεφτεί τη νέα σεζόν και το μέλλον του γενικότερα.

«Προς το παρόν είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί ο σύλλογος. Ο πρόεδρος βλέπει όλα τα παιχνίδια από το γήπεδο και πανηγυρίζει μαζί μας. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω, θέλω να αποφύγω τους τραυματισμούς και να γίνω καλύτερος. Στο τέλος της σεζόν θα σκεφτώ τι θα γίνει στην συνέχεια» απάντησε ο Μπάλογκ.

Διαβάστε επίσης: 

Μίλησε ο Μπάλογκ για το διπλό στο ντέρμπι, τον ΑΠΟΕΛ, την Κύπρο, αλλά και για τον Σάλαι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE