ΛΑΡΝΑΚΑ: Αναστάτωση στο Γρ. Ευημερίας – Κινδύνεψε η σωματική του ακεραιότητα για ένα κουπόνι – VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αναστάτωση στο Γρ. Ευημερίας – Κινδύνεψε η σωματική του ακεραιότητα για ένα κουπόνι – VIDEO

Αιτητές ασύλου, φέρονται να προκάλεσαν ανησυχία και ζημιές στα γραφεία Κοινωνικής Ευημερίας στους Αγίους Αναργύρους.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Το πρωί της Τρίτης (26/2) σύμφωνα με ρεπορτάζ της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, αιτητές ασύλου βρέθηκαν στο Γρ. Ευημερίας στους Αγίους Ανάργυρους και έσπασαν τα παράθυρα που εξυπηρετείται ο κόσμος.

Η αιτία που προκάλεσε την εν λόγω αντίδραση, φαίνεται να ήταν η καθυστέρηση από το Γρ. Ευημερίας να τους παραδώσει τα κουπόνια που λαμβάνουν για να προμηθευτούν φαγητό.

Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία για να επαναφέρει την τάξη.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής, εργαζόμενοι και άλλος κόσμος γλίτωσαν στο παρά πέντε τραυματισμούς.

Σημειώνεται ότι στον χώρο υπήρχε και φρουρός ασφαλείας.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει σαφές στην Άγκυρα ότι «οι ευρωτουρκικές σχέσεις μπορούν να εξεταστούν μέσα από μια θετική προσέγγιση μόνο μέσα από εξελίξεις στο Κυπριακό» τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».

BEST OF TOTHEMAONLINE