Κατέβηκαν και οι τελευταίες ταμπέλες του Συνεργατισμού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κατέβηκαν και οι τελευταίες ταμπέλες του Συνεργατισμού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θύμησες «Λαϊκής» ξυπνούν οι διεργασίες έξω από τα υποκαταστήματα του πρώην Συνεργατισμού.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Κατέβηκαν και οι τελευταίες πινακίδες έξω από τα πρώην Συνεργατικά Ιδρύματα και αντικαταστάθηκαν με αυτές της Ελληνικής Τράπεζας.

Οι διεργασίες για αλλαγή των σημάτων της πρώην ΣΚΤ σε αυτά της Ελληνικής έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες με τις εργασίες να βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο, καθώς τα περισσότερα – αν όχι όλα – καταστήματα της πρώην ΣΚΤ τα οποία θα διατηρήσει ανοικτά η Ελληνική Τράπεζα έχουν ήδη μετατραπεί.

Να υπενθυμίσουμε πως το δίκτυο καταστημάτων της πρώην ΣΚΤ πέρασε στα χέρια της Ελληνικής βάσει της συμφωνίας απόκτησης ορισμένων περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων της ΣΚΤ.

Η Ελληνική είχε προχωρήσει στο κλείσιμο 44 καταστημάτων, ενώ στους επόμενους 11 μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί το κλείσιμο 100 καταστημάτων τα οποία και θα αντικατασταθούν από τις κινητές τραπεζικές μονάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE