ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΑΣ: Έφραξαν τον δρόμο τα συντρίμμια – Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΑΣ: Έφραξαν τον δρόμο τα συντρίμμια – Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διπλές έρευνες των αρμοδίων αρχών στο κτίριο που κατέρρευσε στο κέντρο της Λευκωσίας, για εντοπισμό τυχόν θύματος ή τραυματία, ευτυχώς ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Της Γεωργίας Παππούτα

Για το ότι δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενημέρωσε με δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (26/2) στην οδό Ιπποκράτους.

Άνδρας που ήταν υπεύθυνος για χώρο στάθμευσης σε κοντινό σημείο, είπε ότι το βράδυ της Δευτέρας (25/2) είδε σουβάδες να πέφτουν και ειδοποίησε αμέσως τον ιδιοκτήτη.

Να αναφέρουμε ότι, όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το ThemaOnline από την περιοχή, τα συντρίμμια του κτιρίου έφραξαν τον δρόμο, ενώ ήδη μπουλντόζες βρίσκονται εκεί για να τα μαζέψουν.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για παλιά και εγκαταλελειμμένη κατοικία στην οδό Ιπποκράτους στην Λευκωσία, πλησίον της περιοχής του «ΟΧΙ».

Σημειώνεται ότι η εν λόγω κατοικία, παλαιότερα είχε καεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.