ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΑΣ: Έφραξαν τον δρόμο τα συντρίμμια – Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΑΣ: Έφραξαν τον δρόμο τα συντρίμμια – Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διπλές έρευνες των αρμοδίων αρχών στο κτίριο που κατέρρευσε στο κέντρο της Λευκωσίας, για εντοπισμό τυχόν θύματος ή τραυματία, ευτυχώς ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Της Γεωργίας Παππούτα

Για το ότι δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενημέρωσε με δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (26/2) στην οδό Ιπποκράτους.

Άνδρας που ήταν υπεύθυνος για χώρο στάθμευσης σε κοντινό σημείο, είπε ότι το βράδυ της Δευτέρας (25/2) είδε σουβάδες να πέφτουν και ειδοποίησε αμέσως τον ιδιοκτήτη.

Να αναφέρουμε ότι, όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το ThemaOnline από την περιοχή, τα συντρίμμια του κτιρίου έφραξαν τον δρόμο, ενώ ήδη μπουλντόζες βρίσκονται εκεί για να τα μαζέψουν.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για παλιά και εγκαταλελειμμένη κατοικία στην οδό Ιπποκράτους στην Λευκωσία, πλησίον της περιοχής του «ΟΧΙ».

Σημειώνεται ότι η εν λόγω κατοικία, παλαιότερα είχε καεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE