ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι– Ισχυρίζεται ότι τον έδειραν τρεις Ε/κ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι– Ισχυρίζεται ότι τον έδειραν τρεις Ε/κ

24χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπειτα από ξυλοδαρμό που ισχυρίζεται ότι υπέστη.

Ο νεαρός αλλοδαπός, ισχυρίστηκε ότι την Δευτέρα (25/2) τρεις Ελληνοκύπριοι τον επισκέφθηκαν στον χώρο όπου διαμένει στην Ορμήδεια και τον κτύπησαν με ξύλα.

Στην συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 24χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE