ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ουάου»: Ο Ντάισελμπλουμ αποκάλυψε τι ψιθύρισε στον Βαρουφάκη

«Ουάου»: Ο Ντάισελμπλουμ αποκάλυψε τι ψιθύρισε στον Βαρουφάκη

Η εκδοχή του επικεφαλής του Eurogroup για την αναφώνηση του Βαρουφάκη που τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν εδώ και ένα σχεδόν μήνα

O μυστικός ψίθυρος του Γερούν Ντάισελμπλουμ στο αυτί του Γιάννη Βαρουφάκη κατά την επίσκεψη του επικεφαλής του Eurogroup στην Αθήνα απέκτησε μια άλλη εκδοχή

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή De Wereld Draait Door του τηλεοπτικού σταθμού VARA, ο κ. Ντάισελμπλουμ αναφέρθηκε στο τι είπε για να πάρει τη χαρακτηριστική αντίδραση του Γιάννη Βαρουφάκη «Ουάου».

«Του είπα ότι αυτό δεν ήταν συνετό. Επιτέθηκε στους θεσμούς, το οποίο θεωρώ ανοησία, επειδή οι θεσμοί δουλεύουν για τους πολιτικούς», υποστήριξε ο Ντάισελμπλουμ.

Ο κ. Βαρουφάκης πάντως είχε υποστηρίξει τότε ότι ο κ. Ντάισελμπλουμ του είχε πει «μόλις σκότωσες την τρόικα»…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top