Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ανακοίνωσε διαβούλευση για των Κώδικα Πρακτικής για διαφήμιση στοιχημάτων

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ανακοίνωσε διαβούλευση για των Κώδικα Πρακτικής για διαφήμιση στοιχημάτων

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ανακοίνωσε δημόσια διαβούλευση για τον Κώδικα Πρακτικής σε σχέση με τη διαφήμιση διεξαγωγής στοιχημάτων, , οι προδιαγραφές του οποίου αφορούν το ρυθμιστικό πλαίσιο για τη διασφάλιση των καλών πρακτικών διαφήμισης σε σχέση με τη διεξαγωγή στοιχήματος και την εφαρμογή των προνοιών του Κώδικα Πρακτικής.

 
Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι ο σκοπός της Αρχής, μέσω της δημόσιας διαβούλευσης είναι να διασφαλιστεί ότι οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν επαρκή πληροφόρηση σε σχέση με τις αποδεκτές πρακτικές διαφήμισης όπως αυτές θα ορίζονται στον Κώδικα, καθώς και κατά πόσο ο Κώδικας που τις ορίζει αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ρυθμιστικό πλαίσιο.
 
Η δημόσια διαβούλευση παρέχει την ευκαιρία στους εμπλεκόμενους φορείς να προβούν σε σχόλια και εισηγήσεις επί του παρόντος Κώδικα, τα οποία θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι και την 20η Μαρτίου 2019.
 
Προσχέδιο του Κώδικα Διαφήμισης βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Αρχής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE