Ιάπωνες έφτιαξαν πατατάκια που μπορείς να… πιείς

Ιάπωνες έφτιαξαν πατατάκια που μπορείς να… πιείς

Λένε ότι αυτό το καινούργιο στυλ σνακ είναι «ό,τι περίμενε η ανθρωπότητα». Η ιαπωνική εταιρεία Koike-ya δημιούργησε ένα καινούργιο σνακ που μας επιτρέπει να καταβροχθίσουμε ένα σακουλάκι πατατάκια χωρίς να κάνουμε τα δάχτυλά μας όλο στη λίγδα. Τα δάχτυλά μας και, κυρίως, το κινητό μας.

Με θάρρος και ευθύτητα, οι Ιάπωνες βάφτισαν το καινούργιο προϊόν «One Hand Chips»: τα πατατάκια στο σακουλάκι έχουν θρυμματιστεί εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μπορούμε να χύσουμε όλο το περιεχόμενο στο ανοιχτό στόμα μας αντί να χώνουμε τα δάχτυλά μας μέσα στο σακουλάκι. Λακωνικός, αλλά ουσιαστικός, ένας πελάτης περιέγραψε την εμπειρία ως «μπορώ απλά να το πάρω και να το "κατεβάσω"».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE