Ιάπωνες έφτιαξαν πατατάκια που μπορείς να… πιείς

Ιάπωνες έφτιαξαν πατατάκια που μπορείς να… πιείς

Λένε ότι αυτό το καινούργιο στυλ σνακ είναι «ό,τι περίμενε η ανθρωπότητα». Η ιαπωνική εταιρεία Koike-ya δημιούργησε ένα καινούργιο σνακ που μας επιτρέπει να καταβροχθίσουμε ένα σακουλάκι πατατάκια χωρίς να κάνουμε τα δάχτυλά μας όλο στη λίγδα. Τα δάχτυλά μας και, κυρίως, το κινητό μας.

Με θάρρος και ευθύτητα, οι Ιάπωνες βάφτισαν το καινούργιο προϊόν «One Hand Chips»: τα πατατάκια στο σακουλάκι έχουν θρυμματιστεί εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μπορούμε να χύσουμε όλο το περιεχόμενο στο ανοιχτό στόμα μας αντί να χώνουμε τα δάχτυλά μας μέσα στο σακουλάκι. Λακωνικός, αλλά ουσιαστικός, ένας πελάτης περιέγραψε την εμπειρία ως «μπορώ απλά να το πάρω και να το "κατεβάσω"».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE