Αλίμονο να ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ η ήττα στον Βάλε

Αλίμονο να ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ η ήττα στον Βάλε

Ήμουν διστακτικός αν θα έγραφα κάτι, για την ευθύνη του Μπρούνο Βάλε, στη φάση της ισοφάρισης του ΑΠΟΕΛ. 

Υπάρχει σοβαρή ευθύνη του Πορτογάλου κίπερ, παρά τα όποια ελαφρυντικά μπορείς να του δώσεις, ότι… ψιλο-γλίστρησε τη στιγμή που έκανε το σουτ ο Νατέλ, όπως και ότι επηρεάστηκε από την κίνηση του Καζού (για να του δώσει τη μπάλα ο συμπαίχτης του). 

Μιλάμε για ένα πολύπειρο τερματοφύλακα, για τον οποίο γράψαμε πολλές φορές, ότι είναι αχαριστία να στήνεται στον τοίχο, όποτε κάνει ένα σοβαρό λάθος, αλλά να θεωρείται αυτονόητο, όταν κάνει σπουδαίες επεμβάσεις και δίδει βαθμούς στην ομάδα. 

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι είναι πέρα για πέρα άδικο, να «χρεωθεί» το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη χθεσινή αποτυχία στον Πορτογάλο κίπερ. Ήταν αρκετά άλλα πράγματα, που δεν λειτούργησαν σωστά. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE