Το νέο κατάστημα οπτικών στην Λάρνακα – Elioptic Boutique

Το νέο κατάστημα οπτικών στην Λάρνακα – Elioptic Boutique

Το Elioptic Boutique βρίσκεται στην Ραφαήλ Σάντη 13,  Λάρνακα και άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 2018. Το  κατάστημα οπτικών έχει μια φυσική, σύγχρονη εμφάνιση και η ζεστή του ατμόσφαιρα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. 

Το κατάστημα οπτικών Elioptic Boutique είναι πλήρως εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο οφθαλμολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να παρέχει μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εμπειρία στο πελατολόγιο του.


Οι έμπειροι οπτομέτρες   και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρούν να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και προσωπική φροντίδα για τα μάτια σας. 
Σκοπός μας είναι να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον όπου ο στόχος μας είναι να εστιάζουμε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες φροντίδας τον ματιών κάθε ασθενούς μαζί με ποιοτικά προϊόντα και να συνεχίζουμε να το κάνουμε εξασφαλίζοντας κάθε φορά υψηλό επίπεδο οπτικής φροντίδας. 

Βρείτε μας στο Facebook:  https://www.facebook.com/eliopticboutique/  

 
Βρείτε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/eliopticboutique/


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο:  https://www.elioptic.com/

 
Στο Elioptic Boutique εστιάζουμε στην όραση σας!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE