ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Παραδίδεται στον Γενικό Εισαγγελέα η Έκθεση της Επιτροπής

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Παραδίδεται στον Γενικό Εισαγγελέα η Έκθεση της Επιτροπής

Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, παραδίδεται η Έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, η παράδοση της Έκθεσης θα γίνει στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας την Παρασκευή 01/03 στις 09:00 το πρωί. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Ερευνητική Επιτροπή συσταθείσα, κατόπιν, διατάγματος του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, ημερομηνίας 06.07.2018 και παράτασης διορισμού της, με τα διατάγματα του Γενικού Εισαγγελέα ημερ. 28.9.2018 και 28.12.2018, σε σχέση με την Κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος, ανακοινώνει, ότι η συγγραφή της Έκθεσης της έχει περατωθεί και ως εκ τούτου αυτή θα παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, στο Γραφείο του, την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019 και ώρα 9:00 π.μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE