ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Καταζητείτο για φόνο ο ένας - Με εμφορτο πιστόλι και 18 φυσίγγια στην κατοχή τους – ΦΩΤΟΓΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Καταζητείτο για φόνο ο ένας - Με εμφορτο πιστόλι και 18 φυσίγγια στην κατοχή τους – ΦΩΤΟΓΑΦΙΕΣ

Με έμοφρτο πιστόλι και 18 φυσίγγια εντοπίστηκαν οι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας (25/2) έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας.

Του Χρίστου Ζήνωνος 

Η επιχείρηση έλαβε χώρο στην περιοχή Γερμασόγειας το πρωί της Δευτέρας (25/2).

Οι δύο συλληφθέντες, είναι τουρκικής και συριακής καταγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας – Σύλληψη προσώπου που οπλοφορούσε

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, ο ένας αναζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στις ελεύθερες περιοχής ενώ ο άλλος για υπόθεση φόνου στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.