ΠΑΦΟΣ: 33χρονη καβγάδισε με ηλικιωμένη για ένα χώρο στάθμευσης - Στο νοσοκομείο η 79χρονη

ΠΑΦΟΣ: 33χρονη καβγάδισε με ηλικιωμένη για ένα χώρο στάθμευσης - Στο νοσοκομείο η 79χρονη

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύεται 79χρονη μετά από επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από γυναίκα ηλικίας 33 ετών για χώρο στάθμευσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 79χρονη, κάτοικος κοινότητας της επαρχίας Πάφου, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε επίθεση από 33χρονη ομοχώρια της, που την έριξε στο έδαφος με αφορμή χώρο στάθμευσης.

Η 79χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 33χρονης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Η 33χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE