ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο σπίτι τους ενώ ήταν μέσα – Έφυγαν με το αυτοκίνητο της 59χρονης

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο σπίτι τους ενώ ήταν μέσα – Έφυγαν με το αυτοκίνητο της 59χρονης

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής οχήματος διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην την Κυριακή (24/2) από 59χρονη Ελληνοκύπρια, μεταξύ την νύχτας της 23ης και του μεσημεριού της 24ης Φεβρουαρίου, 2019, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της που βρίσκεται στην επαρχία Πάφου.

Την ώρα που διαπράχθηκε η διάρρηξη και η κλοπή η 59χρονη μαζί με τον σύζυγό της εντός της οικίας. 

Από την κατοικία κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, καθώς και δύο κλειδιά οχημάτων, ενώ στη συνέχεια κλάπηκε το όχημα με αριθμούς εγγραφής KJF172, μάρκας BMW 316, χρώματος μπλε αξίας 2.500 ευρώ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.