H συμμετοχή των Εθελοντών φίλων ΑΠΟΕΛ

H συμμετοχή των Εθελοντών φίλων ΑΠΟΕΛ

Σήμερα οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΕΛ προέβηκαν σε ακόμη μια κίνηση ανθρωπιάς δίνοντας το παρών τους στο φιλανθρωπικό τουρνουά Φουτσαλ που πραγματοποιήθηκε στο Καλό Χωριό Λεμεσού για να μαζευτούν χρήματα στα οποία θα δωθούν για βοήθεια στον οπαδό του Απόλλωνα Παναγιώτη που δίνει ένα σημαντικότερο αγώνα από μας,τον αγώνα αυτόν της ζωής.

Για την ιστορία η ομάδα των Εθελοντών έχασε στον αγώνα των νοκ-ουτ από το Κ.Ν.ΑΡΑΚΑΠΑ στην διαδικασία των πέναλτι με 2-3 αφού εξήλθε 2-2 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού .

Οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Πασχάλης Ζαχαριάδης και ο Εύρος Παναγιώτου.

Εμείς με την σειρά μας οφείλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους διοργανωτές του φιλανθρωπικού Φουνσάλ για την άψογη διοργάνωση και για ακόμη μια φορά να ευχηθούμε στο Παναγιώτη δύναμη και πίστη και ο αγώνας που έχει να δώσει με την ζωή θα των βρει νικητή .

Δ.Σ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΕΛ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE