Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
«Θεωρώ ότι και εγώ και ο αντίπαλος προπονητής ζούμε γι΄ αυτά τα παιχνίδια. Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, ήταν πολύ καλός και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Νιώθαμε όλη την εβδομάδα ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλό. Ευχαριστώ την ομάδα, τους παίκτες και τους οπαδούς μας.
Είχαμε πολύ καλή ατμόσφαιρα για πρώτη φορά φέτος και θεωρώ ότι οι οργανωμένοι πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο. Έδειξαν πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα και χθες στο προπονητικό μας κέντρο.
Το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς δεν είναι το ίδιο. Το ΑΠΟΕΛ είναι διαφορετικό με τον κόσμο του και πρέπει να βρούμε μία λύση στο πρόβλημα αυτό».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις