Aπόπειρα εροπειρατείας σε αεροσκάφος με προορισμό το Ντουμπάι - Αναγκαστική προσγείωση

Aπόπειρα εροπειρατείας σε αεροσκάφος με προορισμό το Ντουμπάι - Αναγκαστική προσγείωση

Αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας Biman Bangladesh Airlines που πραγματοποιούσε πτήση προς το Ντουμπάι επέστρεψε στην Τσιταγκόνγκ όπου πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω της ύποπτης συμπεριφοράς ενός επιβάτη που φάνηκε να ήθελε να κάνει αεροπειρατεία, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αεροπορικής εταιρίας.

Οι 142 επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρίας, Σακίλ Μιράτζ, στο πρακτορείο Reuters.

Ο επιβάτης που προκάλεσε τις υποψίες, ένας νεαρός άνδρας οι προθέσεις και η ταυτότητα του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, έχει συλληφθεί, είπε ο Μιράτζ.

Αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις παραμένουν γύρω από το αεροσκάφος, είπε.

«Υπήρχαν 142 επιβάτες και όλοι έχουν βγει από το αεροσκάφος με ασφάλεια», είπε ο Μιράτζ.

Ο πιλότος αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση όταν ένα μέλος του πληρώματος του είπε πως ο επιβάτης συμπεριφερόταν ύποπτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ανησυχίες για πιθανή ύπαρξη ενός σχεδίου αεροπειρατείας, είπε.

Ο Μιράτζ είπε πως το Μπόιγνκ 737 είχε προγραμματιστεί να πετάξει από την Ντάκα στο Ντουμπάι μέσω Τσιταγκόνγκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE